Menu openen

Saskia van Leeuwen

Ik ben Saskia van Leeuwen, werkzaam als manueel therapeut bij MCZ in Groningen en Haren. Sinds 2006 ben ik fysiotherapeut en na een master te hebben gevolgd werk ik sinds 2013 ook als manueel therapeut.

 

MCZ is een prachtige praktijk met verschillende locaties in Groningen en Haren. Een grote groep enthousiaste collega’s met verschillende specialisaties waarbij ik me met name richt op de patiënten met nekklachten en/of hoofdpijn.

 

Ik ben aangesloten bij het Hoofdpijn netwerk om op het gebied van hoofdpijn en de fysiotherapeutische aanpak daarvan veel kennis te vergaren en ervaringen te delen met  collega’s uit de regio. Samen proberen we de fysiotherapeutische behandeling voor mensen met hoofdpijn naar een hogere standaard te krijgen.

Het mooiste is om samen met de patiënt inzicht in de klachten te krijgen en hier actief mee aan de slag te gaan om de klachten te verminderen!

Over Hoofdpijn Netwerk Noord

Fysiotherapeuten en manueeltherapeuten gespecialiseerd in het behandelen van hoofdpijnklachten hebben hun krachten gebundeld binnen het Hoofdpijn Netwerk Noord. Zij werken nauw samen met het Hoofdpijncentrum van het Martini Ziekenhuis in Groningen.

Laatste nieuws
Een nieuw jaar
Voorbeeld sluiten