Menu openen

Eline Stegeman

Mijn naam is Eline Stegeman. In 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool Groningen. Na een aantal jaren als fysiotherapeut te hebben gewerkt, zocht ik meer verdieping binnen de fysiotherapie en ben ik gestart met master ‘manuele therapie’. Deze opleiding aan het SOMT in Amersfoort heb ik in 2015 afgerond.

Sinds 2017 werk ik bij Move2be in Hoogeveen. Hier werk ik met veel plezier op twee locaties, in gezondheidscentrum de Weide en in de Eikstaete. Mijn aandachtsgebied in de praktijk is het behandelen van mensen met nek-schouder-hoofdpijnklachten.

Ik vind het een uitdaging om mensen met hoofdpijnklachten te behandelen omdat hoofdpijn veel invloed kan hebben op de kwaliteit van leven. Het geeft veel voldoening om mensen hierbij te kunnen helpen. De classificatie van hoofdpijnklachten en de verschillende factoren die invloed kunnen hebben vind ik interessant.

Het leek mij daarom een mooie aanvulling om deel te nemen aan het hoofdpijnnetwerk, om zo mijn behandeling van mensen met hoofdpijn te verbeteren. Wat mij hierin aanspreekt is het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen: de fysiotherapie blijft altijd in beweging, dus is het belangrijk om op de hoogte te blijven. Daarnaast is het mooi om met een goede onderbouwing een behandelplan op te kunnen stellen.

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen en verder vind ik het heerlijk om te koken en nieuwe recepten uit te proberen.

Over Hoofdpijn Netwerk Noord

Fysiotherapeuten en manueeltherapeuten gespecialiseerd in het behandelen van hoofdpijnklachten hebben hun krachten gebundeld binnen het Hoofdpijn Netwerk Noord. Zij werken nauw samen met het Hoofdpijncentrum van het Martini Ziekenhuis in Groningen.

Laatste nieuws
Een nieuw jaar
Voorbeeld sluiten