Menu openen

Rik Kranenburg

Mijn naam is Rik Kranenburg PhD en ik ben werkzaam als fysiotherapeut en manueeltherapeut bij Fysiotherapie Hooiweg in Zuidhorn. Daarnaast ben ik als docent en onderzoeker verbonden aan de opleiding fysiotherapie en het lectoraat Healthy Aging, Allied Health Care and Nursing van de Hanzehogeschool in Groningen. Ik ben als docent onder andere betrokken bij de bijscholingmodule “Hoofdpijn” en daarnaast ook actief bij de Nationale Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT) en internationale vereniging voor manuele therapie (IFOMPT).

Al tijdens de opleiding voor manuele therapie ontstond de belangstelling voor alles rondom de nek. De complexiteit en mooie behandelresultaten stimuleerden verdieping. Ik geloof sterk in de meerwaarde van oefeningen en het samen realistisch kijken naar de mogelijkheden. Geen cliënt en geen behandeltraject is hetzelfde.  

Ik heb mij aangesloten bij het Hoofdpijn Netwerk Noord (HNN) om te kunnen samenwerken met gedreven collegae. Het helpt om het perspectief breed te houden en om toch te verdiepen. Want ondanks dat hoofdpijn een complexe klacht is, zijn er toch vaak nog veel aangrijpingspunten.

Over Hoofdpijn Netwerk Noord

Fysiotherapeuten en manueeltherapeuten gespecialiseerd in het behandelen van hoofdpijnklachten hebben hun krachten gebundeld binnen het Hoofdpijn Netwerk Noord. Zij werken nauw samen met het Hoofdpijncentrum van het Martini Ziekenhuis in Groningen.

Laatste nieuws
Een nieuw jaar
Voorbeeld sluiten