Menu openen

Susanne Govers

 

Mijn naam is Susanne Govers (1972) en ik ben sinds 1999 werkzaam bij Tigra Fysiotherapie Heerenveen. 

Ik heb eerst de opleiding Cesar therapie afgerond en ben daarna de verkorte opleiding fysiotherapie gaan doen. Bij Tigra kon ik beide vakken uitoefenen. Als “Cesar” zie ik vooral houdingsgerelateerde klachten. Door de specialisaties die ik als fysiotherapeut heb gedaan (BPPD, kaak, hoofdpijn) zie ik de laatste jaren voornamelijk patiënten met klachten in de nek/ schouder/ hoofd-regio. Vandaar ook mijn aansluiting bij het Hoofdpijnnetwerk.  

Ik vind het belangrijk dat het Netwerk ook in friesland vertegenwoordigd wordt, zodat het beschikbaar is voor mensen hier in de regio en om de bekendheid van het Netwerk uit te breiden. Ik denk dat ik met de combinatie van fysiotherapie en Oefentherapie Cesar veel kan toevoegen voor het Netwerk op het gebied van holistische benadering en oefeningen op maat voor de hoofdpijnpatiënten. 

De praktijk waarin ik werk, Tigra Fysiotherapie Heerenveen, telt 34 werkzame therapeuten en heeft veel specialisaties onder haar dak,  zoals bekken-, kinder-, manuele- , kaak- , psychosomatisch- , en  lymfe/ oncologie fysiotherapeuten. Er is een stabiliteitscentrum  en er kan gebruik gemaakt worden van Redcord, Biodex, Echo, Epte, Omegawave en shockwave. Tevens wordt er veel gewerkt met (top)sporters en er is een apart cluster Arbeid welke bij bedrijven langs gaat voor duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Door deze grote verzameling aan kennis en mogelijkheden kan de patiënt altijd geboden worden wat nodig is voor zijn of haar hulpvraag, herstel en preventie.  

De wetenschap staat nooit stil en het is daarom boeiend  om  middels scholing, cursussen, lectuur en het Hoofdpijn Netwerk Noord nieuwe kennis en ervaring op te doen over ons vakgebied. Op deze manier kan altijd de juiste zorg en aandacht aan de patiënt / cliënt geboden worden.  

Over Hoofdpijn Netwerk Noord

Fysiotherapeuten en manueeltherapeuten gespecialiseerd in het behandelen van hoofdpijnklachten hebben hun krachten gebundeld binnen het Hoofdpijn Netwerk Noord. Zij werken nauw samen met het Hoofdpijncentrum van het Martini Ziekenhuis in Groningen.

Laatste nieuws
Een nieuw jaar
Voorbeeld sluiten