Menu openen

24 mei - Kick-off Hoofdpijn Netwerk Noord

Geplaatst op: zaterdag 21 mei 2016

Hoofdpijn is een veel voorkomende klacht die een grote impact op het dagelijks functioneren kan hebben. Er komt steeds sterker bewijs dat een specifieke fysiotherapeutische behandeling hoofdpijnklachten kan helpen verminderen.

Voor het optimaliseren van de fysiotherapeutische zorg dicht bij de patiënt, is er behoefte aan een kwaliteitsnetwerk.
Het Hoofdpijn Netwerk Noord bestaat uit een groep fysiotherapeuten en manueel therapeuten uit de 1e en 2elijn die samenwerken met de hoofdpijnpoli van het Martini ziekenhuis en huisartsen uit de regio. Zij behandelen patiënten met hoofdpijn op een geprotocolleerde, evidence based wijze. Een actieve aanpak waarbij de spierfunctie en de houding essentieel zijn.
Het Hoofdpijn Netwerk Noord wil een platform zijn waar, door het delen van kennis, organiseren van scholing en samenwerking, de kwaliteit van de behandeling van hoofdpijnpatiënten verder verbeterd wordt.

Ben jij een zorgprofessional die affiniteit met hoofdpijnproblematiek heeft en ben je geïnteresseerd in het Hoofdpijn Netwerk Noord, kom dan 24 mei 2016 naar de ‘Kick-Off’.

De avond wordt gevuld met interessante sprekers met lezingen over de behandeling van hoofdpijn. Daarnaast wordt ingegaan op de activiteiten van het netwerk en is er tijd om kennis te maken met de leden.

Datum: 24 mei 2016
Tijd: 19.00 - 22.00 uur
Locatie: Martiniziekenhuis Groningen
Kosten: 25 euro
Deelnemers: Ruimte voor maximaal 100 personen

 

Houd onze website in de gaten voor toekomstige ontwikkelingen!

Over Hoofdpijn Netwerk Noord

Fysiotherapeuten en manueeltherapeuten gespecialiseerd in het behandelen van hoofdpijnklachten hebben hun krachten gebundeld binnen het Hoofdpijn Netwerk Noord. Zij werken nauw samen met het Hoofdpijncentrum van het Martini Ziekenhuis in Groningen.

Laatste nieuws
Een nieuw jaar